به گزارش جام جم ورزشی ، دو دیدار باقی مانده هفته پنجم لیگ برتر فردا دوشنبه برگزار می شود که طی آن پرسپولیس بحران زده به مصاف پدیده شاندیز مشهد می رود و راه آهن مقابل ملوان بندرانزلی قرار می گیرد.
با هم نگاهی به این دو دیدار می اندازیم:
پرسپولیس-پدیده
پرسپولیس به معنای واقعی در بحران قرار دارد. چهار بازی و فقط چهار امتیاز. آنها با باخت مقابل ملوان در هفته گذشته بیشتر به بحران فرو رفت. دردسرهای پرسپولیس البته یکی دو تا نیست. از نتایج ضعیف پرسپولیس که بگذریم به مصدومان این تیم می رسیم. نوروزی رباط صلیبی پاره کرده و تا مدت ها غایب بزرگ سرخپوشان است. علی عسگر و دغاغله و هادی نوروزی هم با مصدومیت دست و پنجه نرم می کنند. از سویی دیگر مهرداد پولادی هم که تقریبا از دست پرسپولیسی ها پریده. صادقیان هم که محروم است. بحران در اردوی سرخپوشان باز هم به اینجا ختم نمی شود. اختلافات درونی باشگاه و البته ائتلاف پیشکسوتان باشگاه علیه علی دایی به خواسته یکی از اعضای هیئت مدیره و انجام مصاحبه های مسلسل وار علیه دایی دیگر مشکل بزرگ سرخپوشان است. با مجموعه این شکست ها، مصاحبه ها و مصدومیت ها پرسپولیس تا مدت ها رنگ آرامش به خود نخواهد دید حتی اگر مقابل پدیده نتیجه ایده آل را بگیرد. با این حال یک پیروزی مقابل تیم پدیده می تواند تا حدودی رنگ آرامش را به خود ببیند. رضا عنایتی مهاجم پدیده برای گلزنی به پرسپولیس مثل همیشه کری خوانی کرده است.
پدیده با 8 امتیازی که گرفته در رده چهارم جدول است و پرسپولیس روی پله یازدهم ایستاده و اگر نمیخواهد سقوطش در جدول ادامه داشته باشد باید از تیم پدیده امتیاز بگیرد.
راه آهن - ملوان
ملوان پس از برد شیرین مقابل پرسپولیس و صعود به رده هشتم با انگیزه فراوان به تهران میآید. ایراندوست که از علی دایی سه امتیاز گرفت در این بازی هم از حمید استیلی امتیاز میخواهد. ملوان شاید در این بازی مازیار زارع مصدوم را در اختیار نداشته باشد با این حال ایراندوست میخواهد مثل اسکوچیچ نتایج خوبی در لیگ برتر بگیرد و محبوب هواداران تیمش شود. راه آهن از بازی خانگی فردا فقط ورزشگاه دارد و بعید است به اندازه هواداران حریف تماشاگر در ورزشگاه داشته باشد.
اسامی داوران و برنامه بازیهای هفته پنجم لیگ برتر:
یکشنبه 2/6/93
پیکان تهران-استقلال تهران ساعت 19:10 در ورزشگاه تختی تهران
داور: احمد صالحی- بابک داوری- حسن ظهیری-جمشید محمدی- ناظر: حاتم بکپور
استقلال خوزستان- ذوبآهن ساعت 19:15 در ورزشگاه غدیر اهواز
داور: بابک وسیلهبر- اسد حاجمحمد- محمد راهی- محمدحسین ترابیان- ناظر: خداداد افشاریان
تراکتورسازی تبریز- صبایقم ساعت 18 در ورزشگاه یادگار امام تبریز
داور: بیژن حیدری- تورج عیوض محمدی- علی دودانگه- یاسر همرنگ- ناظر: فریدون اصفهانیان
سایپا- نفت تهران ساعت 18 در ورزشگاه انقلاب کرج
داور: شاهین حاجبابایی- آرمان اسعدی- علیرضا کناری- مهدی مرجانزاده- ناظر: اسماعیل صفیری
سپاهان اصفهان- فولاد خوزستان ساعت 19 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: تورج حقوردی- حسین طالقانی- محمدجواد مداح- روحاله شریفی- ناظر: عبداله باعزم
نفت مسجد سلیمان-گسترش فولاد تبریز ساعت 19:15 در ورزشگاه شهید محمدی مسجد سلیمان
داور: مهدی سیدعلی- علیرضا ایلدروم- سعید آلوردی- محمدحسین زاهدیفر- ناظر: ایرج نظری
دوشنبه 3/6/93
راهآهن- ملوان ساعت 18 در ورزشگاه اکباتان تهران
داور: رضا عادل- سعید علی نژادیان- حمید کنعانی- پیام حیدری- ناظر: زاهد بحرینی
پرسپولیس- پدیده مشهد ساعت 19:10 در ورزشگاه آزادی تهران
داور: علیرضا فغانی-علی میرزابیگی- رحیم شاهین- محمد ملکی- ناظر: سعید بطحایی
جام جم ورزشی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: