دانشگاه کمبریج فرصتی را برای دانشمندان و عاشقان شکلات فراهم کرده که بتوانند از این دانشگاه دکترای شکلات بگیرند. موضوع این تحقیق درباره بالا بردن دمای آب شدن شکلات است.
کد خبر: ۷۰۶۴۲۱
کمبریج دکترای شکلات می دهد

دانشکده شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه کمبریج با انتشار یک آگهی اعلام کرده که به دنبال یک پژوهشگر اروپایی برای تحصیل در مقطع دکترای شکلات است.

موضوع این دکتری که هزینه دوره تحصیل و تحقیق آن به مدت سه سال به طور کامل پرداخت می شود، یافتن راه حلی برای مقاوم کردن شکلات در دمای بالا و جلوگیری از آب شدن آن است.

متقاضیان تحصیل برای دکترای شکلات دو هفته برای ارسال تقاضای تحصیل فرصت دارند.

از برنده این بورس تحصیلی انتظار می رود درباره عواملی تحقیق کند که می تواند شکلات را که در حالت عادی در دمای نزدیک به دمای بدن آب می شود، در آب و هوای گرم تر هم به صورت جامد نگه دارد.

در آگهی کمبریج آمده است :این پروژه تحقیقی، صرفا تجربی و آزمایشگاهی است اما ریاضیات داوطلبان هم باید قوی باشند.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها