به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ماموران پلیس در پی گزارشی مبنی بر فعالیت غیرقانونی اعضای یک باند خریدار خودروهای گرانقیمت قاچاق، موضوع را در دستور کار قرار دادند.
سردار آقاخانی تصریح کرد: در تحقیقات معلوم شد، اعضای این باند، خودروها را غیرقانونی و به صورت قاچاق از مناطق و کشورهای حوزه خلیج فارس و به بهانه عبور از کشور و انتقال به کشورهای مقصد میخریدند و برای این خودروها اسناد و مدارک جعلی تهیه میکردند تا درمرحله بعد این خودروها را بفروشند. رئیس پلیس استان اصفهان با اشاره به اجرای عملیات ویژه برای شناسایی این باند، افزود: در ادامه تحقیقات پنج عضو باند دستگیر شدند و 24 دستگاه خودروی خارجی گران قیمت قاچاق که هرکدام یک میلیارد تا یک میلیارد و 700میلیون تومان ارزش داشت از متهمان کشف و توقیف شد.
سردار آقاخانی با بیان این که مقصد این خودروها ابتدا کشورهای آسیای میانه اعلام میشد، افزود: این افراد قصد داشتند با مدارک جعلی خودروها را شمارهگذاری و به قیمت کلان بفروشند که با اقدام ماموران پلیس شناسایی و در چند استان کشور از جمله اصفهان دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با توصیه به مردم در خصوص معامله و خرید و فروش اینگونه خودروها، خاطرنشان کرد: پیش از هرگونه معامله از واقعی بودن اصالت اسناد مربوط از مراجع ذیصلاح از جمله پلیس مطمئن شوند سپس به خرید خودرو اقدام کنند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....