به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ یزدان نیکنام رئیس پلیس فتای استان البرز در این باره گفت: در پی شکایت دختر جوانی به پلیس فتا مبنی بر اینکه سه میلیون تومان از حساب بانکیاش برداشت شده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با بررسی حساب شاکی دریافتند که این مبلغ به صورت اینترنتی یا با انتقال وجه از حساب وی برداشت شده است.
شاکی گفت: چندی پیش با پسر جوانی دوست شده و با توجه به اعتمادی که نسبت به وی داشتم گاهی کارت عابربانک خود را در اختیار وی قرار میدادم تا کارهای بانکی مرا انجام دهد، اما او از حسننیت من سوءاستفاده کرده و با سرقت کارت و رمز عبور پولهایم را سرقت کرد و متواری شد.
سرهنگ نیکنام اظهار کرد: با اظهارات شاکی و تحقیقات نامحسوس متهم طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
جلب اعتماد و سرقت
متهم پس از انتقال به این پلیس و رویارویی با شاکی لب به اعتراف گشوده و گفت: با طرح دوستی با دختران جوان یا پیشنهاد ازدواج، اعتماد آنها را به خود جلب کرده و پس از مدتی که حسننیت خود را ثابت میکردم رمز کارت عابربانک و موجودی حساب طعمههای خود را به دست آورده و با سرقت کارت عابربانک آنها متواری میشدم.
رئیس پلیس فتای استان البرز به شهروندان هشدار داد مراقب عابربانکهای خود باشند و به صورت دورهای رمزهای عبور کارت خود را تغییر داده و با سیستم شخصی خود به انجام عملیات بانکی اقدام نکنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم