حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر، سرپرست ایستگاه 44 شهرداری مشهد در این باره گفت: آتشسوزی در ساختمانی سه طبقه در خیابان آیتالله عبادی مشهد به آتشنشانی گزارش و با حضور ماموران در محل معلوم شد هفت نفر از ساکنان ساختمان میان دود و آتش محبوس شدهاند.
ذوب شدن لباس ضدحریق
حسین صالح نظرآباد افزود: با نجات افراد محبوس و پیشگیری از سرایت آتش، یکی از آتشنشانها پس از نجات یک نوجوان، بر اثر گسترش ناگهانی آتش از ناحیه سر، صورت، دست و پا دچار سوختگی عمیق شد، به طوری که لباس حریق و کلاه ایمنی او نیز در اثر حرارت ذوب شد.
وی یادآور شد: سیدسعید ویرانی، آتشنشان فداکار که دچار سوختگی شده بود، همراه دو نفر از ساکنان ساختمان که دچار سوختگی شده بودند، به بیمارستان منتقل شدند.
بنابراین گزارش، کارشناسان آتشنشانی در حال بررسی علت این حادثه و میزان خسارت وارده به ساکنان مجتمع هستند. از وضع مرد آتشنشان و دو مصدوم حادثه گزارشی منتشر نشده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....