مواد لازم:
مربای هویج: به میزان لازم
مربای توت فرنگی: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق مربا خوری
زعفران :کمی
کره: 50 گرم
نان باگت:2 عدد
خلال پسته:مقداری
طرز تهیه:
نان ها را با چاقوی تیز حلقه حلقه و داخل آنها را آرام خالی می کنیم . کره نرم شده را همه جای حلقه نانها از داخل مالیده و سپس با مربای(مارمالاد) هویج و یا توت فرنگی حلقه ها را پر می کنیم و به زعفران آغشته کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم . سپس رولت ها را در روغن سرخ می کنیم و در آخر روی آنها پودر هل و پودر پسته می پاشیم .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد