jamejamonline
فرهنگی کد خبر: ۶۹۰۵۱۶ ۱۴ تير ۱۳۹۳  |  ۱۴:۰۸

ایرانی ها برای سفره های افطار خود تدارک زیادی می بینند و غذاهای مختلفی آماده می کنند . سرآشپز جام جم سرا برای سفره افطار شما یک غذای شیرین پیشنهاد داده است؛رولت مربا

مواد لازم:
مربای هویج: به میزان لازم
مربای توت فرنگی: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق مربا خوری
زعفران :کمی
کره: 50 گرم
نان باگت:2 عدد
خلال پسته:مقداری

طرز تهیه:


نان ها را با چاقوی تیز حلقه حلقه و داخل آنها را آرام خالی می کنیم . کره نرم شده را همه جای حلقه نانها از داخل مالیده و سپس با مربای(مارمالاد) هویج و یا توت فرنگی حلقه ها را پر می کنیم و به زعفران آغشته کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم . سپس رولت ها را در روغن سرخ می کنیم و در آخر روی آنها پودر هل و پودر پسته می پاشیم .

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
هنرمندی تمام‌ قد

هنرمندی تمام‌ قد

از دست دادن هر هنرمندی سخت است و دردناك و دیروز غم از دست دادن زنده‌یاد پرویز پورحسینی همه را متاثر و غمگین كرد.

تدبیر و توکل در تحریم

تدبیر و توکل در تحریم

«دوستانت را نزدیک خودت نگه دار و دشمنانت را نزدیک‌تر»، با این‌که این عبارت را منسوب به چرچیل می‌دانند، ولی خلفای عباسی بیش از هزار سال پیش آن را زندگی کردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

آشنایی با ضرب المثل ها

حکایتی از کلیله و دمنه

پیشخوان بیشتر