عابدزاده طلبش را گرفت

600 میلیون تومان برای هیچ!

جام جهانی 2014 برزیل

راموس: اسپانیا از برزیل انتقام می گیرد

سرخیو راموس ملی پوش اسپانیایی های می گوید که تیم ملی کشورش فقط با هدف قهرمانی در جام جهانی گام به این رقابت ها می گذارد.
کد خبر: ۶۸۲۸۰۱
راموس: اسپانیا از برزیل انتقام می گیرد

به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ وی گفت: اسپانیا برای قهرمانی آماده است. ما می خواهیم همانند دوره قبل تاریخ ساز شویم و به همه نشان بدهیم که عصر اسپانیا تمام نشده است. حتی می توانم بگویم انگیزه بیشتری نسبت به دوره قبل رقابت های جام جهانی داریم. دفاع از عنوان قهرمانی خیلی سخت است اما غیر ممکن نیست.

راموس با اشاره به شکست اسپانیا مقابل برزیل در فینال جام کنفدراسیون های سال گذشته گفت: اگر برزیل و اسپانیا با هم در جام جهانی روبرو شوند قطعا از آن ها انتقام می گیریم. اما چیزی که بیش از انتقام برای ما اهمیت دارد قهرمانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها