نکته

فوتبال هم می‌تواند شگفتی‌ساز باشد

در حالی که شمارش معکوس برای آغاز جام‌جهانی برزیل شروع شده، و جادوی توپ فوتبال، یک ماه توجه جهانیان را به خود جلب خواهد کرد، پیروزی تیم ملی والیبال بر برزیل در لیگ جهانی می‌تواند درسی روشن برای تیم ملی فوتبال باشد. هر چند هم‌گروهی با تیم‌های آرژانتین، نیجریه و بوسنی، تا حدود زیادی کار تیم ملی را در بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبالی جهان با مشکل مواجه می‌کند، اما اگر ظرفیت‌های تیم ملی فوتبال را در نظر بگیریم و زیاد هم تیم خود را کوچک نشماریم؛ می‌توانیم در برزیل نیز انتظار شگفتی از تیم ملی فوتبال داشته باشیم.
کد خبر: ۶۸۱۸۹۳

یقینا اعتماد به نفس واژه کلیدی و مهمی است که در این رهگذر می‌تواند حسابی به کار تیم ملی فوتبال ایران و اعضای آن در برزیل 2014 بیاید. هر چند طی این روزها هر جا صحبتی از تیم ملی فوتبال مطرح بوده، تائید شده که نباید انتظارها از تیم ملی را بالا برد، اما نباید از نظر دور داشت که کوچک شمردن تیم ملی و پایین آوردن انتظارها از این تیم نیز به جای خود می‌تواند آفتی در راه حضوری شایسته در جام‌جهانی به شمار آید.

باید توجه داشت که تیم ملی والیبال به جهت انتظاری که متوجه اش است، توانست بازی به بازی در لیگ جهانی بهتر شود تا در نقطه اوجش، برزیل را با تمام افتخارات بی‌شمارش در خانه مغلوب کند. بنابراین اگر صحبت از این می‌شود که انتظارها از تیم ملی را نباید آنقدر بالا برد که از این تیم انتظار پیروزی بر تیمی چون آرژانتین را داشت، از آن‌سو نیز نباید آنقدر انتظارها را کاهش دهیم که پیروزی در مقابل تیم‌هایی چون نیجریه و بوسنی را نیز در حد یک معجزه بدانیم.

بدیهی است تیم ملی فوتبال ایران با تمام نقاط ضعف و قوتش، به اندازه‌ای در دنیای فوتبال شناخته شده که سرمربی تیم ملی آرژانتین از قدرت جسمانی بازیکنانش لب به تعریف می‌گشاید و این نکته‌ای است که نباید از آن غفلت کنیم. بویژه که کارلوس کرش نیز در دو اردوی آفریقای جنوبی و اتریش، حسابی روی بالا بردن قدرت جسمانی بازیکنان تیم ملی ایران متمرکز شد تا جملگی بازیکنان نیز با تعریف و تمجید از برنامه‌های بدنسازی تیم ملی اذعان کنند که طی ده سال گذشته با چنین برنامه‌هایی در تیم‌های مختلف مواجه نبوده‌اند.

به هر صورت عامل قدرت بدنی، ویژگی بارز تیم ملی است که باید از آن در مصاف با تیم‌های همگروه در جام جهانی برزیل حداکثر استفاده را کرد. اگر بازی شنبه شب آرژانتین با اسلوونی را دیده باشید، ‌تائید می‌کنید بازیکنان اسلوونی با اتکا به قدرت خود پا به پای حریف نامدار خود در زمین دویدند و جنگندگی به خرج دادند تا در پایان نیز مغلوبی سربلند باشند. این بازی که قطعا مورد توجه کرش و همکارانش در تیم ملی قرار گرفته می‌تواند ما را برای رویارویی با آرژانتین به برداشت‌ها و نتایج تازه‌ای برساند.

حجت‌اله اکبرآبادی / دبیر گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها