مقانلو: شایسته قهرمانی بودیم

سرمربی تیم ملی تکواندوی ایران در ارزیابی‌اش از قهرمانی این تیم در رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: برای ایستادن روی سکوی قهرمانی آسیا سخت تلاش کردیم و در این دوره شایسته‌ترین تیم برای کسب این عنوان بودیم.
کد خبر: ۶۷۸۹۵۵

بیژن مقانلو افزود: تیم خوب و یکدستی داشتیم که مشخصه بارزش همدلی و رفاقت بین نفرات تیم بود. تمام 13 تکواندوکاری که در اردوی تیم ملی بودند برای رسیدن به این موفقیت بزرگ تلاش کردند و تک تک نفرات تیم از جان و دل مایه گذاشتند و با تمام توان جنگیدند تا ما روی سکوی قهرمانی بایستیم.

وی افزود: کسب شش مدال از سوی هر شش تکواندوکار اعزامی کار بزرگی بود. با وجود این‌که قهرمان شدیم ولی بصراحت می‌گویم این تیم تازه ابتدای راه است و جا برای پیشرفت خیلی بیش از این دارد. ما اهداف بزرگی داریم و باید سخت کار کنیم و این عنوان نمی‌تواند باعث غرور ما شود. وی درخصوص کسب عنوان بهترین مربی آسیا به مهر گفت: این عنوان متعلق به همه مربیان ایرانی است. من به‌عنوان نماینده مربیان ایرانی که شایسته این عنوان بودند، جایزه مربی برتر آسیا را کسب کردم. بی باک و خانلرخانی و بخصوص مهرداد یوسفی که جای خالی وی در جشن قهرمانی خیلی به چشم آمد؛ در رسیدن به این موفقیت خیلی تلاش کرده و در این عنوان سهیم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها