آیت‌الله مکارم:

حمایت از دولت، با تذکر منافاتی ندارد

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: به دولت احترام می‌گذاریم و از آن حمایت می‌کنیم و تضعیف دولت را صلاح نمی‌دانیم که این کار به ضرر نظام است. در عین حال لازم می‌دانیم تذکر هم بدهیم؛ زیرا حمایت و کمک با تذکر منافات ندارد.
کد خبر: ۶۷۸۵۱۳

به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید، دیروز در درس خارج‌فقه خود در مسجد اعظم قم گفت: بین تمدن غربی و اسلامی تفاوت وجود دارد؛ تمدن غربی می‌گوید کسی با دیگری کاری نداشته باشد و هیچ کس در برابر دیگری مسئول نیست اما تمدن اسلامی برعکس تمدن غربی است و همه در برابر یکدیگر و مراقبت از هم مسئول هستند و نام این کار امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان این‌که دو گروه سبب شده‌اند این فریضه مظلوم واقع شود، اظهار کرد: یک گروه، تندروها هستند که عقیده دارند باید متوسل به خشونت شویم، که باید به آنها بگوییم در امر به معروف و نهی از منکر قائل به خشونت نیستیم و اسلام با حسنات، سیئات را دفع می‌کند.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی افزود: عده‌ای هم هستند که قائل به تساهل و تسامح هستند که این گونه افراد نیز امر به معروف را به مظلومیت در آورده‌اند، در حالی که دشمنان ما دائم تبلیغ می‌کنند که این فریضه باید برچیده شود.

وی ادامه داد: دشمن تبلیغ می‌کند امر به معروف و نهی از منکر مساوی با خشونت است تا آن را برچینند، اما باید بگوییم این فریضه توام با محبت، رفاقت و رعایت تمام جهات اخلاقی است. این مرجع تقلید یادآوری کرد: در عین حال در جایی که بگیر و ببند و بحث برخورد با اراذل و اوباش است، کار امر به معروف و نهی از منکر در اختیار حکومت و دولت است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در بخش دیگری از سخنانش گفت: کشورهایی که با یکدیگر همسایه هستند باید به یکدیگر توجه داشته باشند؛ زیرا بیگانگان مشکلات کشورهای اسلامی را حل نمی‌کنند، فقط حس بدبینی میان همسایگان مسلمان ایجاد کرده‌اند.

وی ادامه داد: گوش همسایگان ما را پر کرده اند که ایران چنان است تا آنها را با ما دشمن کنند، این در صورتی است که ایران یک وجب از خاک کسی را نگرفته و نخواهد گرفت.

این مرجع تقلید با بیان این‌که کشورهای اسلامی بر‌ضد هم خط و نشان می‌کشند، اظهار کرد: چند کشور عرب همسایه ما هستند و می‌بینیم چه طرز رفتاری با ما دارند.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: اگر ممالک اسلامی دست‌به دست هم دهند چنان قدرتی در دنیا پیدا می‌کنند که همه از آنها حساب می‌برند لذا باید مسلمانان بیدار شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها