به گزارش روابطعمومی شرکت غله استان زنجان رسول منصوری با بیان این مطلب، افزود: مصرف نان لواش سفید به جای نان سنگک سبوسدار مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است.
وی اظهارکرد: آرد نان سنگک تنها 7 درصد سبوس گیری میشود و میزان سبوس گیری در نان لواش به 15 درصد میرسد، این بدین معنی است که نان سنگک دارای سبوس بیشتری است.
این مسوول با اشاره به اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، حمایت جدی از واحدهای نانوایی سنگک خواهد داشت، افزود: متاسفانه از 1414 واحد نانوایی موجود در استان، تنها 80 واحد نان سنگک تولید میکنند که حدود 6 درصد از کل نانواییها را شامل میشود و از این پس فقط مجوز احداث نانوایی برای تولید نان سنگک صادر خواهد شد.
منصوری اضافه کرد: هدفگذاری این شرکت برای افزایش واحدهای تولید نان سنگک خواهد بود، چرا که مصرف نان لواش سفید رنگ که پایینترین مواد مفید و سبوس را برای بدن دارد، به جای نان سنگک سبوسدار به مانند مصرف برنج ویتنامی به جای برنج ایرانی است. (ایسنا)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد