برنامه‌های نوازشریف در تهران

نخست‌وزیر پاکستان در حالی امروز برای مذاکره با مقام‌های ارشد کشورمان به تهران می‌آید که وزارت خارجه پاکستان دیروز در اطلاعیه‌ای برنامه‌های سفر دو روزه نوازشریف را تشریح کرد.
کد خبر: ۶۷۲۳۹۵

به گزارش ایرنا، در اطلاعیه وزارت امور خارجه پاکستان آمده است: بازدید نوازشریف از ایران؛ اولین دیدار میان مقام‌های بلندپایه ایران و پاکستان پس از تشکیل دولت‌های جدید در این دو کشور محسوب می‌شود.

وزارت امور خارجه پاکستان افزوده است: نخست‌وزیر پاکستان به دعوت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به تهران سفر می‌کند و نوازشریف قرار است در طول این سفر با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و دکتر روحانی رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌وگو کند.

در بیانیه مرکز دیپلماسی دولت اسلام آباد تصریح شده است؛ سطح روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین امور مشترک ایران و پاکستان در نشست مقام‌های ارشد دو کشور مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

براساس این گزارش؛ چند تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری در زمینه‌های مختلف با هدف نهادینه کردن همکاری‌های مشترک و سودمند میان ایران و پاکستان در طول سفر نوازشریف به تهران میان دو طرف امضا می‌شود.

وزارت امور خارجه پاکستان، تقویت روابط و همکاری‌های اقتصادی را از اهداف رو به جلوی مقام‌های دو کشور خواند و افزود: در این خصوص با ارتقای تعاملات میان مردم دو کشور، ظرفیت‌ها و سطح همکاری‌های تجاری میان ایران و پاکستان گسترش پیدا می‌کند.

سرتاج عزیز مشاور ارشد نخست‌وزیر در امنیت ملی و امور خارجی، سیدطارق فاطمی دستیار ویژه نخست‌وزیر در امور خارجی، عبدالمالک بلوچ سروزیر ایالت بلوچستان، سناتور اسحاق دار وزیر دارایی و امور اقتصاد و شاهد خاقان عباسی وزیر نفت و منابع طبیعی هیات‌بلند پایه سیاسی و اقتصادی نوازشریف در سفر به ایران را تشکیل می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها