رادیو، رسانه‌ای تصویرساز است

محبوبه بیات، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درباره رادیو می‌گوید: رادیو به دلیل قدرت تخیل و تصویرسازی تاثیرگذاری اش از رسانه‌های تصویری بیشتر است و به ما اجازه می‌دهد خودمان در رابطه با مباحث مطرح‌شده در آن تصویرسازی کنیم.
کد خبر: ۶۶۹۷۲۲

وی با اشاره به جایگاه رادیو در بین مخاطبان ایرانی، می‌گوید: من گاهی اوقات داخل ماشین و گاهی که برخی از دوستان من را از پخش برنامه‌ای مطلع می‌کنند به رادیو گوش می‌دهم و در این میان رادیو جوان و رادیو نمایش را بیشتر می‌پسندم و با توجه به حرفه‌ام بیشتر به رادیو نمایش گوش می‌دهم. بیات صمیمیت موجود در رادیو را عامل جذب مخاطب عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: با توجه به صمیمیت رادیو در بین اقشار مختلف جامعه ، مردم احساس نزدیکی بیشتری با آن دارند حتی در بین مردم دیده ام که برخی از خانم‌های خانه‌دار صبح‌ها همزمان با انجام امور خانه رادیو را روشن و به آن گوش می‌کنند و حتی برخی از رانندگان حرفه‌ای از رادیو به عنوان تنها وسیله‌ای که به آنها آرامش می‌دهد استفاده می‌کنند، چون خستگی ترافیک و مشکلات روز را برایشان کمتر می‌کند.

این بازیگر با اشاره به خاطرات دوران کودکی خود درباره رادیو می‌گوید: من به طور کلی قصه‌های رادیویی را دوست دارم و به یاد دارم که در دوران کودکی‌ام شب‌ها همگی با هم به قصه‌های شب آن گوش می دادیم ؛ به این ترتیب رادیو برای ما خاطره‌سازی بسیاری می‌کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها