به گزارش پلیس آگاهی تهران، پنجم فروردین امسال فردی با مراجعه به کلانتری 126 تهرانپارس به ماموران اعلام کرد، خواهرش به نام فاطمه سی و شش ساله با خودروی شخصی از منزلش در فلکه سوم تهرانپارس خارج شده و دیگر به منزل بازنگشته است.
با تشکیل پرونده و دستور قاضی کشیک دادسرای جنایی، پرونده برای رسیدگی در دستور کار ماموران پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با شروع تحقیقات، مشخصات خودروی زن گمشده در اختیار مراکز انتظامی کشور قرار گرفت و در کمتر از 24 ساعت، این خودرو در حوزه کلانتری 162 فشم در حالی که رها شده بود، کشف شد.
با کشف خودروی فقدانی و احتمال جنایت، ادامه رسیدگی به این پرونده در دستور کار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با حضور کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی در محل کشف خودرو و با استفاده از سگهای آموزشدیده جسدیاب، منطقه محدوده کشف خودرو جستجو شد و ماموران موفق به کشف جسد داخل یک باغ و در نزدیکی محل کشف خودرو شدند.
با کشف جسد، نگهبان باغ که یک جوان افغان به نام سخی است شناسایی و تحقیقات از وی در دستور کار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت و با کشف گوشی تلفن همراه مقتول، متهم زبان به اعتراف گشود و به جنایت اعتراف کرد. سخی در اعترافاتش گفت: پنجم فروردین متوجه یک دستگاه خودروی پژو پارس در بیرون باغ شدم که به دلیل نقص فنی، امکان روشن کردن آن وجود نداشت. راننده خودرو با دیدن من کمک خواست و من نیز دقایقی شروع به بازرسی خودرو کرده و تصمیم به آزار و اذیت وی گرفتم.
متهم افزود: به بهانه تاریکی هوا و خطرناک بودن محل، با طرح دروغین حضور همسرم در داخل باغ از مقتول خواستم تا زمان تعمیر خودرو به داخل باغ بیاید. وقتی مقتول به داخل باغ آمد، قصد عملی کردن خواسته خود را داشتم که او با من درگیر شد.
دستگیری متهم
در حالی که بسیار عصبانی شده بودم، شال مشکی همراه زن جوان را به دور گردنش پیچیده و او را به قتل رساندم. پس از جنایت نیز جسد را به قسمتی از باغ کشانده و دفن کردم. قصد داشتم تاخودروی زن جوان را به محل دیگری منتقل کنم، اما فردای همان روز، ماموران کلانتری خودرو را پیدا کرده بودند.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: با کشف جسد و اعتراف متهم به جنایت، قرار بازداشت موقت از سوی مقام قضایی صادر و پرونده همراه متهم برای ادامه رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.