یونسی: برخی انتقادات از دولت را به حق می‌دانیم

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: برخی انتقادات از دولت را به حق می‌دانیم.
کد خبر: ۶۶۱۴۳۴
یونسی: برخی انتقادات از دولت را به حق می‌دانیم

حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در گفت‌و‌گو با تسنیم، در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد آستانه تحمل دولت در برابر منتقدان کمتر شده و در ظاهر از انتقاد استقبال می‌شود، اما در باطن روی خوش به منتقدان نشان نمی‌دهند؟ گفت: خیر، این‌گونه نیست همه دولتی‌ها معتقد هستند که نقد منصفانه و دلسوزانه برای ادامه راه دولت مفید است.

وی افزود: البته در این میان عده‌ای سعی می‌کنند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و کوچک‌ترین و بی‌اهمیت‌ترین موضوع را تبدیل به یک معضل بزرگ کنند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، تصریح کرد: البته برخی انتقادها از دولت را به حق می‌دانیم به مانند همان پیشنهادهایی که در رابطه با توزیع بهتر سبد کالا به دولت شد.

یونسی خاطرنشان کرد: هرچند در این باره هم عده‌ای بی‌انصافی کردند و فشارهای روانی زیادی را با توجه به امکاناتی که در اختیار داشتند به افکارعمومی وارد کردند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی خاطرنشان کرد: نقدی سازنده است که می‌تواند به دولت در پیشبرد اهداف کمک کند. البته ما نباید این موضوع را فراموش کنیم که دولت در ابتدای راه خود قرار دارد و هنوز در مسیر هموار کردن خرابی‌هایی است که از گذشته به جا مانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها