کلاهبرداری با ارسال پیامک «نگاه کن ببین چیه»

رئیس پلیس فتای خراسان شمالی از کلاهبرداری گسترده در قالب مسابقه پیامکی «نگاه کن ببین چیه» خبر داد.
کد خبر: ۶۵۹۵۹۳

به گزارش مهر، سرگرد سهیل خاکشور در این باره گفت: با بررسی کارشناسان پلیس فتا شگرد جدیدی از کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک و ایجاد صفحه جعلی در فضای مجازی شناسایی شده است که شهروندان در این رابطه باید هوشیار باشند.

وی افزود: در این شیوه افراد کلاهبردار با ارسال پیامک حجمی انبوه با متن نگاه کن ببین چیه؟ شما برنده 70 میلیون ریال شده‌اید، به سایت زیر مراجعه کنید: www.bank7.org اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتای خراسان شمالی تصریح کرد: برخی شهروندان به علت ناآگاهی به این وبسایت مراجعه و ناخواسته شماره کارت ـ رمز اینترنتی ـ cvv2 و تاریخ انقضای کارت خود را در فرم وارد و ارسال می‌کنند؛ غافل از این که سایت فوق جعلی بوده و اطلاعات بانکی شهروندان به سامانه بانک اطلاعاتی کلاهبرداران ارسال می‌شود.

سرگرد خاکشور یادآور شد: کلاهبرداران با داشتن مشخصات مورد نیاز عملیات بانکی و به دلیل شناسایی نشدن از سوی پلیس، پس از نفوذ به حساب افراد اقدام به خرید اینترنتی کرده و پول کلانی را سرقت می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها