طرح ادغام شرکت های هوایی یو اس ایرویز و آمریکا وست
جام جم آنلاین: شرکت هوایی آمریکایی «یواس ایرویز» که از چندین ماه پیش ورشکسته شده است و شرکت هوایی «آمریکا وست» روز پنجشنبه 19 مه با صدور بیانیه ای رسما طرح ادغام با یکدیگر را اعلام کردند.
کد خبر: ۶۵۸۰۵
به نوشته روزنامه لاتریبون ، با ادغام شرکت «یواس ایرویز» هفتمین شرکت هوایی آمریکا و شرکت «آمریکا وست» هشتمین شرکت هوایی آمریکا ، ششمین شرکت هوایی این کشور ایجاد خواهد شد.
براساس بیانیه این دو گروه هوایی شرکت جدید تحت نام «یواس ایرویز» فعالیت خواهد کرد.
این طرح باید توسط دادگاه ورشکستگی ها مورد بررسی قرار گیرد و دادگاه تصمیم می گیرد آیا شرکت «یواس ایرویز» که از ماه سپتامبر سال گذشته برای دومین بار در جریان 2 سال اخیر تحت حمایت قانون ورشکستگی ها قرار گرفته است می تواند از شمول این قانون خارج شود یا خیر.
براساس بیانیه 2 گروه هوایی تصمیم دادگاه در پاییز آینده اعلام می شود.ادغام این دو شرکت هوایی بدون حمایت مالی خارجی که 1.5 میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید را در اختیار آنها قرار داده است ، صورت نمی گرفت.
شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس در میان شرکای مالی قرار دارد و مبلغ 250 میلیون دلار را پرداخت کرده است.