خبر سلامت

مصرف لبنیات در سفر نوروزی فراموش نشود

یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است در طول سفر از مصرف سبزی‌های خام و سالاد در مکان‌های عمومی خودداری شود.
کد خبر: ۶۵۶۷۵۸

به گزارش ایسنا، نیلوفر حیدری درباره تغذیه در سفرهای نوروزی اظهار کرد: در طول سفر به رستوران‌های معتبر که اصول بهداشتی در آنها رعایت شده مراجعه کنید. وضع بهداشت سالن، دستشویی‌ها و کارگران تا حدی می‌تواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد. وی تاکید کرد: حتما طی سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود دو تا سه لیوان شیر یا ماست استفاده کنید. همچنین در طول سفر برای جلوگیری از کم‌آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب یعنی حداقل روزانه شش تا هشت لیوان مایعات بنوشید. بهتر است از آب‌های بسته‌بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده کنید. وی عنوان کرد: به منظور جلوگیری از یبوست، از میوه‌ها به عنوان میان وعده و به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده کنید و تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های آماده پرهیز کنید.

خاکشیر به کاهش خارش‌های پوستی بهاری کمک می‌کند

یک متخصص طب سنتی، راه درمان آلرژی و خارش فصل بهار را مصرف نعنای تازه، کاهو و خاکشیر دانست و گفت: برای جلوگیری از حساسیت بهاری باید از خوردن ادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.

علی حسینی در گفت‌وگو با فارس افزود: برای درمان خارش و حساسیت‌های پوستی که در فصل بهار بیشتر می‌شود، بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود؛ چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.

وی مصرف جوش‌شیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه را توصیه و تاکید کرد: برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوس‌دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می‌شود. مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می‌دهد. همچنین مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش می‌کاهد، چراکه خاصیت ضدویروسی و ضدقارچی دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها