در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا، نیلوفر حیدری درباره تغذیه در سفرهای نوروزی اظهار کرد: در طول سفر به رستورانهای معتبر که اصول بهداشتی در آنها رعایت شده مراجعه کنید. وضع بهداشت سالن، دستشوییها و کارگران تا حدی میتواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد. وی تاکید کرد: حتما طی سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود دو تا سه لیوان شیر یا ماست استفاده کنید. همچنین در طول سفر برای جلوگیری از کمآبی و یبوست مقادیر مناسبی آب یعنی حداقل روزانه شش تا هشت لیوان مایعات بنوشید. بهتر است از آبهای بستهبندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده کنید. وی عنوان کرد: به منظور جلوگیری از یبوست، از میوهها به عنوان میان وعده و به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده کنید و تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچهای آماده پرهیز کنید.
خاکشیر به کاهش خارشهای پوستی بهاری کمک میکند
یک متخصص طب سنتی، راه درمان آلرژی و خارش فصل بهار را مصرف نعنای تازه، کاهو و خاکشیر دانست و گفت: برای جلوگیری از حساسیت بهاری باید از خوردن ادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.
علی حسینی در گفتوگو با فارس افزود: برای درمان خارش و حساسیتهای پوستی که در فصل بهار بیشتر میشود، بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود؛ چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.
وی مصرف جوششیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه را توصیه و تاکید کرد: برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوسدار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه میشود. مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش میدهد. همچنین مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش میکاهد، چراکه خاصیت ضدویروسی و ضدقارچی دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد