
رستم تامیرقالیف ، معاون نخستوزیر شبه جزیره کریمه گفت: ما اطلاعاتی دریافت کردهایم مبنی بر این که اوکراین کل سیستم خزانهداری دولتی خود در کریمه را قطع و تمامی حسابهای این منطقه را مسدود کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده از جانب کییف تاثیری منفی بر پرداخت حقوقها و مستمریها در کریمه نخواهد داشت.ما اکنون سریعا درصدد باز کردن حسابهایمان در بانکهای روسیه از جمله حسابهای روبلی هستیم. حقوق و مستمری مردم منطقه ما قطع نخواهد شد و وضعیت تحت کنترل است.
معاون نخستوزیر منطقه خودمختار کریمه گفت: دولت کریمه اجازه وقوع هیچگونه مصیبتی را نخواهد داد. کریمه در این وضعیت نیز میتواند به صورت مستقل زندگی کند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛