نکته

12 میلیارد تومان حقِ ماموریت نرفته!

باور کنید باورکردنش برای ما نیز سخت بود. اول فکر کردیم ارقام اشتباه شده، بعد فکر کردیم منبع خبری اشتباه کرده، سپس به منبع خبر و اعتبارش و در نهایت به رسانه‌های مختلف نگاه کردیم. نخیر! مو لای درز خبر نمی‌رود. پس ناچار شدیم در عین حیرت این خبر را برایتان نقل کنیم!
کد خبر: ۶۵۱۶۲۲

رئیس سازمان بازرسی کل کشور دیروز در همایش اقتصادمقاومتی اظهار کرده: در پرونده‌ای که در یکی از استان‌ها در حال پیگیری است، یکی از مدیران استانی بدون حتی یک ساعت ماموریت، 12 میلیارد تومان حق ماموریت و 530 میلیون تومان پول غذا دریافت کرده است! البته آقای ناصر سراج توضیحات بیشتری درباره مشخصات این فرد و استان محل خدمت و سمت و سرانجام شیوه دریافت این پول ارائه نکرده است. اما یک ضرب و تقسیم ساده نشان می‌دهد که برخی مدیران دولتی چه بلاها که بر سر بیت‌المال نمی‌آورند. با اغماض فرض کنید این آقای مدیر از 12 سال گذشته تاکنون یعنی در طول سه دولت، هرروز ماموریت تشریف داشته‌اند. شمار روزهای کاری هر سال را 250 روز می‌گیریم و در 12 سال ضرب می‌کنیم. حاصل و عدد 3000 روز است. حالا رقم 12 میلیارد تومان را بر 3000 روز تقسیم می‌کنیم و می‌بینیم جناب مدیر استانی هر روز چهار میلیون تومان حق ماموریت دریافت کرده‌اند!

حال به حق غذای ایشان می‌رسیم. عدد 530 میلیون تومان را تقسیم بر 3000 روز می‌کنیم. حاصل عدد 176 هزار تومان در روز می‌شود. خوشحال می‌شوم دوستان ساکن تهران به صاحب این قلم بگویند همین امروز و نه از 12 سال پیش تاکنون، یک وعده غذا در سوپر گران‌ترین رستوران تهران چقدر تمام می‌شود؟! تازه ما اصلا غذا خوردن جناب مدیر در استان را به حساب نیاورده‌ایم... اکثر ما کارمندی یا کارگری حقوق می‌گیریم. اگر متوسط حقوق همه ما در طول 30 سال خدمت که می‌شود 360 ماه، حداکثر به چهار میلیون تومان برسد، پس از یک عمر کار، یک میلیارد و 440 میلیون تومان حقوق خواهیم گرفت. تازه به کارگران زحمتکش و بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که گاه حقوقشان به 500 هزار تومان هم نمی‌رسد، کار نداریم. فاصله را سیر کنید و ببینید ما کجای دنیا ایستاده‌ایم و برخی مدیران دولتی کجا. البته خدا را شکر سرجایمان هستیم.

بهمن موسوی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها