جام جم سرا:
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.
* آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.
* با قاشق وبا فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ میتوانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.
* سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
* شیرینیها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.|خراسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد