مواد لازم- کره نرم: ۲۲۵ گرم/ پودر قند: یک پیمانه/ نشاسته ذرت: نصف پیمانه/ آرد: ۳ پیمانه/ وانیل: کمی.
کد خبر: ۶۵۰۵۱۱

جام جم سرا:

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.
* آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.
* با قاشق وبا فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ می‌توانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.
* سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
* شیرینی‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.|خراسان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها