جام جم سرا:
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.
* آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.
* با قاشق وبا فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ میتوانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.
* سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
* شیرینیها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.|خراسان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم