جام جم سرا:
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.
* آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.
* با قاشق وبا فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ میتوانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.
* سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
* شیرینیها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.|خراسان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است