جام جم سرا:
طرز تهیه:
گوشت را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با ۱ عدد پیاز رنده شده تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت به آرامی بپزد.
چغندر قرمز را پوست بکنید و درشت رنده کنید، چغندر رنده شده، سرکه و مقداری روغن را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید، پس از اینکه رشتههای چغندر نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.
کره، یک پیاز خرد شده و مقداری روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج پوست کنده و رنده شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.
پس از ۱-۲ ساعت که گوشت پخت سیب زمینیهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینیها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت دادهاید را به گوشت اضافه کنید.
پس از ۱۵ دقیقه میتوانید گوجه فرنگیهای پوست گرفته و خرد شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل را اضافه کنید، ۱۵ دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب خورش را سرو کنید.
نکته:
برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را ۳۰ ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را جدا کنید.|ایران کوک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد