کشف اشیای عتیقه اشکانیان و ساسانیان

فرمانده انتظامی شهرستان گتوند استان خوزستان از کشف یکصد سکه و اشیای عتیقه تاریخی مربوط به دوران اشکانی و ساسانی با قدمت 3000 ساله خبر داد.
کد خبر: ۶۴۲۶۰۶
کشف اشیای عتیقه اشکانیان و ساسانیان

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبدالکریم بهادری‌زاده در این‌باره گفت: در پی اطلاع پلیس شهرستان گتوند از نگهداری سکه، اشیای عتیقه و آثار باستانی از سوی فردی در شهر ترکالکی، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران پس از تحقیقات و شناسایی محل نگهداری اشیا، در عملیاتی موفق به کشف عتیقه و آثار باستانی شدند.

سرهنگ بهادری‌زاده خاطرنشان کرد: از مخفیگاه این قاچاقچی یکصد سکه تاریخی منقش به طرح‌ها و نوشته‌های دوران اشکانی، ساسانی و ماقبل آن، شش حلقه انگشتر، سه ظرف کاسه‌ای، سه مهره و یک قبضه شمشیر کشف و ضبط شد.

وی یادآور شد: آثار کشف شده براساس نظریه کارشناسان میراث فرهنگی، دارای قدمت 3000 ساله هستند. تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها