جام جم آنلاین: در یک نوار صوتی که روز جمعه 29 آوریل روی یک سایت اینترنتی پخش شد ، یک مرد که خود را ابومصعب الزرقاوی تروریستی اردنی وابسته به القاعده معرفی می کرد تهدید به حملات تازه علیه نیروهای امریکایی در عراق کرده و به افرادی که با امریکایی ها همکاری می کنند ، هشدار داد.
کد خبر: ۶۴۰۵۷
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، در این نوار صوتی صدای منسوب به ابومصعب الزرقاوی مستقیما جرج بوش رئیس جمهور امریکا را خطاب قرار داد و گفت: «شما ، بوش ، تا زمانی که ما انتقام خود را نگیریم ، رنگ آسایش را نخواهید دید. ما تا آخرین نفس خود تا هنگامی که ارتش شما در اینجا خواهد بود ، استراحت نخواهیم داشت.»
سپس ، صدای منسوب به الزرقاوی از طرفداران خود می خواهد حملات علیه سربازان امریکایی را افزایش دهند ، صدا می گوید: «به پیش بروید ، می خواهم قبل از فرا رسیدن امشب شمشیرهایتان را از خون دشمنانتان خونین ببینم.»
اصالت این نوار صوتی 18 دقیقه ای حتی اگر صدای آن مشابه صدای ابومصعب الزرقاوی باشد ، قابل تایید نیست. مشخص نیست نوار در چه تاریخی ضبط شده است اما صدای نوار یک بار به یک مقاله مطبوعاتی که در تاریخ 19 مارس منتشر شده بود ، اشاره می کند.