
منصور ابراهیمزاده سرمربی تیم راه آهن سورینت در نشست خبری بعد از بازی گسترش فولاد تبریز اظهار کرد: به تیم گسترش فولاد تبریک میگویم. در طول دوران مربیگریام تا به حال 5 گل دریافت نکرده بودم. بازی خوبی را انجام ندادیم و باید بازیکنانمان باغیرت بازی کنند و به کارشان ارزش بیشتری بدهند.
وی درباره تیم گسترش فولاد تبریز اظهار کرد: گسترش بازیکنان تاثیرگذاری دارد. جابر انصاری، سامان نریمان جهان و مهرداد بایرامی بازیکنان خوب این تیم هستند. به بازیکنانم شیوههای بازی این تیم و استفاده از مهرداد بایرامی را گفته بودم. بازیکنانم وظایفشان را به خوبی انجام ندادند. به نظر فرهنگ نتیجهگیری باید در راه آهن تغییر کند.
ابراهیمزاده در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره حمایت مدیریت این باشگاه از وی بیان کرد: ما تمام تلاشمان را به کار میگیریم تا شرایط کسب نتایج خوب را به دست بیاوریم.
سرمربی راه آهن سورینت در پایان درباره استادیوم اختصاصی گسترش فولاد بیان کرد: گسترش فولاد زمین خوبی را در اختیار دارد و یخزدگی زمین طبیعی است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم