توصیه‌های تغذیه‌ای برای دانش‌آموزان

یک متخصص آموزش سلامت مدارس گفت: از مشکلات ذائقه‌ای که رواج پیدا کرده، مصرف مواد غذایی و تنقلات شور است که توصیه می‌شود در مدرسه از آن ممانعت شود و در خانه نیز از مصرف بی‌رویه آن جلوگیری شود.
کد خبر: ۶۳۳۷۳۶

مهناز تسلیمی، در گفت‌وگو با فارس افزود: بعضی از رفتارهای دانش‌آموزان در دوران کودکی و نوجوانی شکل می‌گیرد و متاسفانه با آنها بزرگ می‌شوند که از چنین رفتارهایی می‌توان به تند غذا خوردن، در حالت ایستاده یا خوابیده غذا خوردن و پرخوری یا کم‌خوری زیاد، بلافاصله بعد از غذا خوردن، خوابیدن و خوردن غذاهای خیلی داغ یا خیلی سرد اشاره کرد. وی ادامه داد: از مشکلات ذائقه‌ای و اشتهایی که رواج پیدا کرده است، مصرف مواد غذایی و تنقلات شور است که در چیپس‌ها و پفک‌ها، تخمه و آجیل شور، انواع لواشک‌های غیراستاندارد و ترشیجات رواج پیدا‌کرده است و باید بشدت از آن جلوگیری شود. براین اساس، باید بتدریج مصرف تنقلات سالم و باارزش غذایی جایگزین این‌گونه میان​وعده​های ناسالم شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها