به گزارش جام جم سرا، مریم شیرمستی در گفتوگو با ایسنا این سبزی فصل زمستان را دارای خواص فراوان دانست و ضمن تاکید بر استفاده از آن و اشاره به مقادیر بالای فیبر موجود در این سبزی، خاطرنشان کرد: فیبر و آنتی اکسیدان موجود در چغندر قند در پیشگیری از انواع سرطانها مفید است.
این کارشناس تغذیه در خصوص محتوای بالای ویتامین B و بتاکاروتن چغندر قند، یادآوری کرد: این ویتامین نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست و مو دارد.
به گفته شیرمستی، مصرف چغندر قند برای کودکان در حال رشد، خانمهای جوان و افرادی که میخواهند رژیم چاقی بگیرند بسیار مفید است. چغندر قند به دلیل قند و محتوای کالری بالایی که دارد برای افراد مبتلا به دیابت، افرادی که تری گلیسرید بالا دارند و همچنین افرادی که رژیم لاغری میگیرند، توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه افزود: زیاده روی در مصرف چفندر قند برای هیچ گروهی مناسب نیست و مصرف آن تنها برای یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
متهم به قتل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد