تروریست‌ها به آخر راه رسیدند

فرماندهی داعش در سوریه خواستار آتش بس شد

شورای مخالفان سوریه، ژنو 2 را تحریم کرد

در حالی که همچنان بین گروه‌های مخالف سوری مبنی بر شرکت کردن یا شرکت نکردن در کنفرانس ژنو 2 وجود دارد، شورای مخالفان سوریه رسما اعلام کرد در این کنفرانس شرکت نمی‌کند.
کد خبر: ۶۳۲۰۵۱

به گزارش ایسنا، شورای مخالفان سوریه که از گروه‌های اصلی ائتلاف مخالفان سوریه است در نشستی که روز جمعه در شهر استانبول ترکیه برگزار شد، اعلام کرد، در نشست صلح ژنو 2 که قرار است دوم بهمن برگزار ‌شود، شرکت نمی‌کند. در این نشست که از سوی دبیرخانه شورای مخالفان سوریه برگزار شد، حاضران در خصوص موضع این شورا برای شرکت در کنفرانس ژنو 2 گفت‌وگو کردند. در همین زمینه، سمیر النشار، عضو این شورا پس از این نشست در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اظهار کرد: شورای ملی سوریه تاکید می‌کند علتی برای مشارکت در اجلاس نمی‌بیند. به‌گزارش ایلنا، وی افزود: پس از برگزاری نشست با هیات‌هایی از گروه موسوم به «دوستان سوریه»، «اخضر ابراهیمی» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه و وزارت خارجه روسیه به این نتیجه رسیده‌اند که دلیلی برای شرکت در کنفرانس ژنو۲ وجود ندارد، زیرا جامعه جهانی موضوع جدیدی ارائه نکرده است تا نظر این گروه برای شرکت نکردن در کنفرانس ژنو۲ تغییر کند.

این تصمیم شورای مخالفان سوریه دو روز پیش از نشستی اتخاذ شد که قرار است با حضور ائتلاف مخالفان سوریه و گروه‌های مخالف در خصوص ژنو 2 برگزار شود و طی این نشست مخالفان درباره مشارکتشان در ژنو2 تصمیم‌گیری خواهند کرد. این درحالی است که پیشتر ائتلاف مخالفان سوریه مشارکت در این کنفرانس را به حضور نیافتن بشار اسد در آینده سیاسی سوریه منوط کرده بود. همزمان با اعلام این تصمیم، احمد داوود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه روز گذشته و پس از دیدار با رهبران ائتلاف ملی سوریه و تردید آنان برای شرکت در نشست ژنو2، با ادعای افزایش حملات نیروهای دولتی سوریه به شهرهای مختلف این کشور از جمله حلب خواستار آتش‌بس در سوریه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها