مواد لازم:
کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز، رنگ سبز، رنگ مشکی (رنگ خوردنی)
قلم مو
قالب گرد
طرز تهیه:
ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک میریزیم (میتونید از انواع کرم، کرمفیلها، خامه استفاده کنید).
سپس توسط پالت روی کیک را صاف میکنیم (لزومی ندارد که خیلی صاف شود، مهم این است که یک لایه کرم یا خامه سطح کیک را بپوشاند).
فوندانت را روی میز کار باز میکنیم.
بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل میکنیم.
سپس توسط اتوی فوندانت، سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت را برش میدهیم.
آن را به ظرف مناسب منتقل کرده، به دور کیک روبانی سبز یا قرمز قرار میدهیم.
یک مقدار از فوندانت را روی سطح کار با وردنه باز میکنیم (حتماً زیر فوندانت، پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبد).
بعد توسط قالب گرد، ترجیحاً با قطرهای مختلف) آن را برش دهید.
حالا با قلم مو و رنگهای خوراکی برشهای فوندانت را به صورت هندوانه نقاشی کنید .
اول با رنگ قرمز و قسمت وسط...
بعد رنگ سبز و اطراف...
سپس برش...
و آخر سر با رنگ مشکی هستههای هندوانه را نقش بزنید...
روی سطح کیک را با قلم مو کمی خیس کنید.
بعد برشهای هندوانه را روی آن قرار دهید.
به همین راحتی!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد