سفر غیرمنتظره رامسفلد به بغداد

جام جم آنلاین: دونالد رامسفلد وزیر دفاع ایالات متحده روز سه شنبه 12 آوریل در یک سفر غیرمنتظره وارد بغداد شد. او در این سفر با جلال طالبانی رئیس جمهور و ابراهیم الجعفری نخست وزیر عراق دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر: ۶۲۷۷۰

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، دونالد رامسفلد پس از دیدار با جلال طالبانی و ابراهیم الجعفری در یک کنفرانس خبری گفت ، نهادهای نظامی عراق باید توانایی های خود برای به عهده گرفت مسوولیت برقراری امنیت را افزایش دهند و هر زمان که آنها به توانایی برقراری امنیت دست یافتند ، در آن هنگام مسوولیت نیروهای خارجی کاهش یافته و این نیروها قادر به خروج از عراق خواهند بود.

رامسفلد در پاسخ به این پرسش که ایالات متحده قصد دارد پایگاه های دائمی در عراق مستقر کند گفت این مساله با دولت عراق که پس از تدوین و تصویب قانون اساسی نهایی کشور در دسامبر 2005 انتخاب می شود مورد بررسی و مذاکره قرار خواهد گرفت.
او افزود ، مذاکره در مورد استقرار پایگاه های دائمی امریکا در عراق با دولت انتقالی امری مناسب نیست.
رامسفلد از طالبانی و الجعفری خواست تاریخ مقرر برای برگزاری همه پرسی قانون اساسی نهایی عراق در ماه اکتبر رعایت شود.

ابراهیم الجعفری نحست وزیر عراق تاکید کرد با فساد مالی مبارزه می کند. او گفت اطمینان دارم وزیران خوبی خواهیم داشت.
تمام آنها تکنوکرات های قابل بوده از توانایی های بالا برخوردار بوده و از جناح های مختلف هستند.
جلال طالبانی رئیس جمهور عراق به نوبه خود گفت ، یک دولت جدید هر چه زودتر تشکیل خواهد شد. ما امیدواریم هیات دولت تا پایان هفته جاری تشکیل شود. طالبانی بر لزوم ادامه مبارزه علیه تروریسم و فساد مالی در عراق تاکید کرد.

رامسفلد شیعیان را از پاکسازی تشکیلات امنیتی عراق بر حذر داشت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها