روش تهیه:
۱-کره را داخل یک تابه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز آن را ذوب کنید.
۲-تکه های شکلات و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۳-در این زمان، گردو یا بادام و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۴-در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس یک توری روی تابه بگیرید و آرد را به تدریج اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید.
۵-حرارت را بسیار کم و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع لطیفی به دست بیاید. هر تخم مرغی که اضافه می کنید، خمیر براق تر می شود.
۶-گاز را خاموش کنید. قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید و با قاشق، مواد را داخل قالب ها بریزید. ترجیحا دوسوم قالب را با مایه پرکنید تا هنگام پخت فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
۷-قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید.
مواد لازم برای ماسکارپونه:
- نصف پیمانه کره آب شده در دمای اتاق
- ۲۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- دو پیمانه شکر قنادی
- دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نوک انگشت نمک
روش تهیه:
۱-ماسکارپونه و کره را داخل کاسه همزن برقی بریزد و خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شوند.
۲-عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، دو پیمانه شکر اضافه کنید و آرام به هم زدن ادامه دهید. بهتر است شکر را در چهار مرحله به مواد اضافه کنید. آیسینگ را مزه کنید، اگر شیرینی آن کم بود، دوباره شکر اضافه کنید.
>> همه در هم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم