روش تهیه:
۱-کره را داخل یک تابه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز آن را ذوب کنید.
۲-تکه های شکلات و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۳-در این زمان، گردو یا بادام و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۴-در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس یک توری روی تابه بگیرید و آرد را به تدریج اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید.
۵-حرارت را بسیار کم و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع لطیفی به دست بیاید. هر تخم مرغی که اضافه می کنید، خمیر براق تر می شود.
۶-گاز را خاموش کنید. قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید و با قاشق، مواد را داخل قالب ها بریزید. ترجیحا دوسوم قالب را با مایه پرکنید تا هنگام پخت فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
۷-قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید.
مواد لازم برای ماسکارپونه:
- نصف پیمانه کره آب شده در دمای اتاق
- ۲۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- دو پیمانه شکر قنادی
- دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نوک انگشت نمک
روش تهیه:
۱-ماسکارپونه و کره را داخل کاسه همزن برقی بریزد و خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شوند.
۲-عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، دو پیمانه شکر اضافه کنید و آرام به هم زدن ادامه دهید. بهتر است شکر را در چهار مرحله به مواد اضافه کنید. آیسینگ را مزه کنید، اگر شیرینی آن کم بود، دوباره شکر اضافه کنید.
>> همه در هم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید