کارت هوشمند از سال 93 جایگزین کارت ملی می‌شود

معاون فناوری اطلاعات سازمان ثبت احوال کشور از قطع صدور کارت ملی فعلی از سال آینده خبر داد و گفت: از سال 93 کارت هوشمند ملی جایگزین کارت ملی خواهد شد.
کد خبر: ۶۲۵۰۷۴

حمید پارسایی افزود: از سال آینده کارت هوشمند ملی برای افرادی که کارت ملی آنها مفقود شده، صادر و به مرور این کارت جایگزین کارت ملی فعلی می‌شود.

وی با بیان این‌که اعتبار کارت ملی فعلی تا سال 94 تمدید شده است، اظهار کرد: از سال آینده برای کسی کارت ملی فعلی صادر نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، پارسایی با اشاره به این‌که امسال حدود یکصد هزار نفر کارت هوشمند ملی دریافت کردند، ادامه داد: اجرای طرح صدور کارت هوشمند ملی به‌صورت پایلوت در استان قم آغاز و در دیگر استان‌ها از جمله البرز نیز شروع شده است.

وی کارت هوشمند ملی را نوعی کارت دیجیتال دانست که به‌عنوان مرجع امور هویتی کشور صادر می‌شود.

پارسایی یادآور شد: این کارت مانند یک رایانه ساده و کوچک است که با اتصال به یک کارتخوان، می‌توان به اطلاعات درون آن دسترسی پیدا کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها