علیاصغر پیوندی در گفتوگو با فارس افزود: چیزی که عیان است اینکه بودجه بهداشت و درمان راضیکننده نیست و دلیلش هم این بود که سلامت اولویت اول کشور نبوده است.
وی عنوان کرد: با توجه به دیدگاه رئیسجمهور و وزیر بهداشت، میتوانیم به اینکه سلامت جزو سه اولویت کشور قرار گیرد، امیدوار باشیم.
وی تصریح کرد: هماکنون سلامت اولویت هشتم کشور است و با تغییر سیاستی که دولت تدبیر و امید در نظر گرفته، جزو سه اولویت اول قرار خواهد گرفت.
پیوندی اظهار کرد: نظارت بر عملکرد بیمارستانها و مراکز درمانی بهعهده ماست و به دلیل پوشش درمانی 47 درصد بیمهشدگان در استان تهران که پنج میلیون و 200 هزار نفر است، کار سختی در پیش داریم.
وی عنوان کرد: برخی میگویند چرا این رقم بالا تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی است؛ پاسخ این است که به هر حال این دانشگاه این مسئولیت را پذیرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: نظام سلامت مسالهای است که باید به آن توجه ویژهای شود؛ زیرا سلامت چه در حوزه جسمی و چه روانی نقش مهمی در سلامت جامعه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد