«اپرای عاشورا» مهمان شیرازی‌ها

سرپرست گروه تئاتر آران از اجرای اپرای عروسکی عاشورا از بیست و هفتم آذر در شیراز و همچنین احتمال اجرای اپرای عروسکی حافظ در عمان خبر داد.
کد خبر: ۶۲۲۹۳۱

بهروز غریب‌پور به مهر گفت: از بیست و هفتم این ماه اپرای عروسکی عاشورا را به مدت شش شب در شیراز اجرا خواهیم کرد. اگر این اتفاق بیفتد با وجود این‌که اپرای عاشورا در کشورهای لهستان، فرانسه و ایتالیا اجرا شده است، برای اولین بار این اپرای عروسکی بجز تهران در شهرهای دیگر ایران هم اجرا می‌شود.

او افزود: هدف گروه آران این است که توری فرهنگی و هنری برای اجرای اپرای عاشورا و دیگر اپراهای عروسکی گروه در شهرهای مختلف ایران به عنوان حرکتی ملی داشته باشد. سرپرست گروه تئاتر آران درباره وضع تولید و اجرای اپرای عروسکی لیلی و مجنون گفت: خوشبختانه ساخت تمام عروسک‌های لیلی و مجنون به پایان رسیده و بعد از اتمام اجرای اپرای عاشورا در شیراز، کار ساخت دکور و صحنه اپرای لیلی و مجنون را به صورت کارگاهی و کاملا متفاوت انجام خواهیم داد.

غریب‌پور درباره اجراهای بین‌المللی اپراهای عروسکی گروه آران یادآور شد: اجرای اخیر اپرای حافظ در دبی با حمایت بخش خصوصی بخوبی انجام شد و بازخورد بسیار خوبی داشت. رایزنی‌هایی برای اجرای اپرای حافظ در کشور عمان انجام داده‌ایم که به احتمال زیاد این اتفاق خواهد افتاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها