هیو جکمن، بازیگر معروف‌ استرالیایی هالیوود:

فشار طاقت‌فرسایی روی برزیل است

هیو جکمن ستاره سینمای استرالیا که سال‌هاست با هالیوود همکاری می‌کند و ایفاگر نقش اصلی در فیلم‌های کمیک استریپی پرفروش «مردان ایکس» و «ولورین» و همچنین مرد اول اپیک اجتماعی و تاریخی کارگردان هموطنش باز لورمن به نام «استرالیا» بوده و حتی در نسخه موزیکال بینوایان از روی رمان افسانه‌ای ویکتور هوگو نیز چندان کم نیاورده و «پولاد حقیقی»، «پرستیژ» و «بپاخیزی نگهبانان» از دیگر کارهای پرفروش یا قابل اعتنای وی در عرصه سینما است، به فوتبال هم عشق می‌ورزد و از حالا می‌خواهد بداند هموطنانش در جام‌جهانی بیستم در برزیل چه خواهند کرد.
کد خبر: ۶۲۰۸۸۷

این چهارمین مرتبه حضور استرالیا در مرحله نهایی مهم‌ترین جشنواره فوتبال دنیاست، اما به نظر می‌رسد تیم‌تان روزهای بدی را می‌گذراند.

فکر می‌کنم این دوران موقتی باشد. ضمن این که بر این باورم برکناری سرمربی‌ای که ما را صاحب عنوان نایب‌قهرمانی جام ملت‌های آسیا 2011 کرد و به مرحله نهایی جام‌جهانی پیش‌رو رساند، فقط به سبب نتایج دو دیدار تدارکاتی کار غلطی بود.

جام 2014 را با این اوصاف چگونه می‌بینید؟

من با دیدن فوتبال در استادیوم و روی صفحه تلویزیون بزرگ شدم و خودم هم بازی می‌کردم. سال‌ها فکر می‌کردیم تکرار موفقیت سال 1974 که استرالیا برای اولین‌بار به مرحله نهایی جام‌جهانی راه یافت، غیرممکن باشد،‌ اما با همت گاس هیدینک هلندی در سال 2006 دوباره به آلمان رفتیم و این ماجرا در 2010 تکرار شد و حالا باز هم مسافر مرحله نهایی هستیم. انگار مردم استرالیا به این باور رسیده‌اند که صعود حق مسلم ما و یک نوع عادت است، اما مهم نحوه حضور ما در مرحله نهایی است که من فکر می‌کنم تا زمانی که قرعه‌کشی مرحله نهایی جام انجام نشده، هرگونه پیش‌بینی غیرممکن است.

ظاهرا نعمت دیدن این جام را از دست نخواهید داد.

مطلقا. برنامه و هدف من سفر به برزیل و دیدن این مسابقه‌ها از نزدیک و هورا کشیدن برای کشورم است. از حالا در تدارک خرید بلیت‌های مسابقات و سفر به آنجا هستم و اگر فیفا به دلیل شهرتم به من بلیت‌های مجانی بدهد، با تمام وجود می‌پذیرم!

عشق به فوتبال چگونه در شما شکل گرفت؟

در نوجوانی خودم بازی می‌کردم و بد هم نبودم و بعدها به راگبی گرایش یافتم، اما همیشه رخدادها و مسابقه‌های فوتبال را تعقیب می‌کردم. الان پسرنوجوانم به این ورزش می‌پردازد و من هم جزو کادر فنی تیم او شده‌ام. درست است که مسابقه‌های باشگاهی اروپا و جام‌ ملت‌های این قاره و المپیک‌ها هم مهم است، اما هیچ چیز با جام‌های جهانی برابری نمی‌کند و آخر هیجان است.

اگر نخواهیم به خودمان دروغ بگوییم استرالیا یا در همان مرحله گروهی یا در اوایل مسابقه‌های حذفی، ناکام و از صحنه خارج خواهد شد. دومین تیم محبوب‌تان کدام است؟

برزیل، من همیشه این تیم و بازی‌های تکنیکی و هدفش را که همان جوگو بونیتو (فوتبال زیبا) است، تحسین کرده‌ام. با این حال کار برزیلی‌ها در این دوره سخت‌تر از هر زمانی است، زیرا میزبانند و محکوم به قهرمانی. اگر به این هدف نرسند از هر سو محکوم خواهند شد و زندگی در این فشار طاقت‌فرسا کشنده خواهد بود. من از حالا کاملا احساس می‌کنم چه دشواری‌ها و مسئولیت‌های عظیمی متوجه بازیکنان این کشور است و با آنها همدردی می‌کنم. فوتبال در برزیل عین زندگی است.

کدام را ارجح می‌دانید؛ این که خودتان جایزه اسکار برترین بازیگر سال را ببرید یا تیم ملی استرالیا فاتح جام‌جهانی شود؟

آنقدر از فوتبال سر درمی‌آورم که بدانم فتح جام‌جهانی برای ما با توجه به میزان توش و توان‌مان در فوتبال غیرممکن است و هر چند پیروزی من در اسکار هم بسیار سخت است، ‌اما ناممکن نیست و در نتیجه پیروزی خودم را انتخاب می‌کنم.

آیا واقعا مایل نیستید در ترکیب همین تیم استرالیا در جام‌جهانی بازی کنید؟

چرا نخواهم؟ از خدا می‌خواهم و اگر اجازه بدهند از پنجه‌های آهنین و دست‌های قیچی‌مانند کاراکتر ولورین استفاده کنم، با کمک آن می‌توانم دروازه‌بان خوبی برای استرالیا باشم! من حتی جام‌های جهانی کریکت و راگبی را هم دائم تعقیب کرده‌ام و از شرکت در آنها هم استقبال می‌کنم، اما حقیقت‌ آن است که کارایی فنی‌ام به این حد نرسیده و بازیگری سینما بیشتر با من ساخته است و در نتیجه آرزوهای ورزشی‌ام را نزد خودم نگه می‌دارم. شاید هم روزی در یک فیلم سینمایی و براساس قصه آن در جام‌جهانی شرکت کردم و فاتح آن شدم. این بهتر از هرگز نبودن این جام است!

فیفا / مترجم: وصال روحانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها