آزادی ۱۴ عضو ارشد اخوان‌المسلمین در مصر

دادگاه جنایی استان «قنا» طی حکمی ۱۴ عضو ارشد اخوان‌المسلمین از جمله دبیر حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی این گروه، یکی از اعضای سابق پارلمان و یکی از اعضای کمیته قانونگذاری حزب آزادی و عدالت را آزاد کرد.
کد خبر: ۶۲۰۴۶۴

به گزارش ایلنا، شمار زیادی از اعضا و رهبران اخوان‌المسلمین از اواسط ماه جولای گذشته و به‌دنبال آغاز اعتراض‌های هواداران محمد مرسی، رئیس‌جمهور پیشین مصر، در شهرهای مختلف بازداشت شده‌اند.

این در حالی است که روز پنجشنبه دادستانی کل مصر دستور داد احمد ماهر، بنیانگذار «جنبش ششم آوریل» و علأ عبدالفتاح یکی از فعالان برجسته مصری به علت شرکت در تظاهرات در برابر مجلس شورای مصر در قاهره در اعتراض به قانون تظاهرات بازداشت شوند.

در پی صدور قانون تظاهرات در مصر که تاکنون با مخالفت‌های گسترده‌ای از سوی گروه‌های سکولار و اسلامگرا همراه بوده است، برگزاری هرگونه تظاهراتی محدود و منوط به کسب مجوز از وزارت کشور شده است؛ اما فعالان، گروه‌ها و احزاب مختلف مصری می‌کوشند با برگزاری تظاهرات جدید این قانون را لغو کنند. جنبش ششم آوریل از جمله گروه‌هایی است که در سرنگونی «حسنی مبارک» رئیس‌جمهور مخلوع مصر نقش اساسی داشت. علأ عبدالفتاح نیز یک فعال سیاسی و حقوق بشری مصر و یکی از چهره‌های اصلی اعتراضات سال 2011 برای سرنگونی حسنی مبارک به‌شمار می‌رود.

روز گذشته طرفداران محمد مرسی، رئیس‌جمهور برکنار شده مصر به مناسبت بزرگداشت صدمین روز از کشتار ۳۷ نفر از هواداران مرسی در مسیر زندان «ابو زعبل» تظاهرات کردند. در تحولی دیگر ارتش مصر صبح دیروز از بیم تظاهرات هواداران مرسی با استفاده از سیم‌های خاردار و موانع آهنی میدان «التحریر» را بست. همچنین منابع مصری از کشته شدن یک دانشجوی حامی اخوان‌المسلمین در جریان تظاهرات این کشور خبر دادند. این جوان در مقابل دانشگاه قاهره در استان جیزه کشته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها