حاشیه‌های تازه در لیگ برتر بسکتبال

فولادماهان و نیروی زمینی آخرین دیدار از هفته دوم لیگ برتر بسکتبال را روز دوشنبه در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار کردند.
کد خبر: ۶۱۷۲۷۵

به گزارش جام‌جم ورزشی، حضور فولاد ماهان بعد از نخستین بازی در لیگ برتر باز هم مورد اعتراض بازیکنان سابق این تیم قرار گرفت. فدراسیون بسکتبال به دلیل بدهی، مانع از حضور فولادماهان در بازی‌های هفته اول شد، اما روز یکشنبه مجوز تیم اصفهانی از سوی این فدراسیون صادر شد. با توجه به بدهی فولادماهان به بازیکنان به نظر می‌رسید فدراسیون بسکتبال بعد از حل مشکلات مالی باشگاه و بازیکنان دست به چنین کاری زده است، اما اعتراض اصغر کاردوست به مجوز بازی فولادماهان، ابهامات را در این خصوص بیشتر کرد.

کاردوست که در تیم الکاظمیه کویت بازی می‌کند، می‌گوید باشگاه به تعهدات مالی اش عمل نکرده است. از طرفی محمود مشحون، رئیس فدراسیون بسکتبال گفته، کاردوست یک خط برای فدراسیون ننوشته که هنوز بابت قرارداد پارسال طلب دارد.

این در حالی است که سامان ویسی دیگر ملی‌پوش فصل گذشته فولادماهان نیز ادعا کرده 50 درصد مبلغ قراردادش را از باشگاه نگرفته است. رئیس فدراسیون بسکتبال در گفت‌و‌گو با فارس، بدهی باشگاه فولاد ماهان به ویسی را تائید کرده است، اما با این حال مجوز دادن به تیم بدهکار با توجه به اعلام قبلی فدراسیون مبنی بر تسویه تیم‌های بدهکار همچنان در ابهام است.

فولادماهان در هفته دوم تیم نیروی زمینی را شکست داد. محسن صادق‌زاده، سرمربی فولادماهان درباره اتفاقات اخیر می‌گوید: می‌خواهیم شخصیتی را که باشگاه ماهان در بسکتبال به دست آورده حفظ کنیم. ماهان ظرف دو سال قهرمان آسیا شد. حالا هم با تمام وجود شرایط سخت را تحمل می‌کنیم تا اسم فولادماهان از بسکتبال پاک نشود. این وظیفه و رسالت ماست.

در دیگر بازی که قبل از این دیدار در تالار بسکتبال آزادی برگزار شد، افرا خلیج فارس میزبان دیگر تیم اصفهانی یعنی ذوب آهن بود. این دیدار گر چه با برتری تیم اصفهانی به پایان رسید، اما افرا بازیکن خارجی خود را به دلیل مشکل مالی بلافاصله پس از مسابقه کنار گذاشت. ادواردو هرناندز، سنتر اسپانیایی افرا خلیج‌فارس بود که در نخستین بازی این تیم برابر ذوب‌آهن به میدان رفت و عملکرد قابل قبولی نیز داشت، اما به دلیل مشکلات مالی از تیم تهرانی جدا شد. در آن‌سو فرزاد کوهیان سرمربی ذوب‌آهن درباره بازیکن خارجی تیمش گفت: یکی از نکات خوب در مورد اسلاوکو این است که این بازیکن قبلا هم در ایران بازی کرده و خصوصیات بازی‌اش را می‌دانستیم. البته فعلا اسلاوکو آمادگی لازم را ندارد و در انتقال بازی، کم می‌آورد اما امیدوارم بزودی بهتر شود.

مهرام تهران که برای برگزاری مسابقه به قزوین رفته بود دقایقی در بازی پربرخورد هفت الماس به دردسر افتاد، اما در نهایت از خطر جست و با پیروزی به تهران بازگشت، آن هم در روزی که ملی پوشان تیم پنج خطایی شدند و جوانان از عهده بازی برآمدند. مصطفی هاشمی، سرمربی مهرام نیز با یک جمله از بازی تیم قزوینی قدردانی کرد. او در پایان بازی ‌گفت: هفت الماس شگفتی‌ساز لیگ برتر می‌شود. او در پاسخ به این پرسش که این روزها چرا همه صحبت از جوانگرایی می‌کنند، افزود: من به جوانگرایی در تیمم اعتقاد ندارم و معتقدم هرکس از این بهانه‌ها بیاورد می‌خواهد خود را تبرئه کند.دانشگاه آزاد براساس رده‌بندی که فدراسیون روی سایت خود قرار داده صدرنشین است. این تیم برابر صنایع در ماهشهر بازی کرد و همان‌گونه که انتظار می‌رفت تیم جنوبی را شکست داد. شهرداری گرگان هم نتیجه را به استقلال زرین قشم واگذار کرد.

در زنجان، تیم پتروشیمی بندرامام نخستین بازی خود را برابر همیاری برگزار کرد و در غیاب «اسپنسر»، بازیکن خارجی خود به برتری رسید. مهران حاتمی، سرمربی تیم مدافع قهرمانی لیگ برتر بسکتبال می‌گوید هدفش استفاده از بازیکنان ملی‌پوش است و کمتر می‌خواهد به خارجی‌ها بها بدهد. ارسلان کاظمی، بازیکن این فصل تیم پتروشیمی بندرامام بعد از پنج فصل که از لیگ ایران دور بود و در آمریکا بازی می‌کرد در این دیدار به میدان رفت هر چند به دلیل مسمومیت غذایی روزهای گذشته نتوانست برابر انتظار ظاهر شود.

نتایج لیگ در هفته دوم

هفت الماس قزوین 58 ـ مهرام 71/ پتروشیمی بندرامام 77 ـ همیاری زنجان 53 / استقلال زرین قشم 70 ـ شهرداری گرگان 54 / دانشگاه آزاد 67 ـ صنایع ماهشهر 53 / فولادماهان 69 ـ نیروی زمینی 56 / ذوب‌آهن 63 ـ افرا خلیج‌فارس 50

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها