سرقت از کارگاه‌ها شگرد دزد حرفه‌ای

مرد معتاد که شبانه با تخریب انباری کارگاه‌ها در شهرری و حومه آن، قطعات صنعتی موجود در این مکان‌ها را سرقت می‌کرد، از سوی ماموران پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۶۱۰۴۵۸

به گزارش جام‌جم، چندی پیش مردی با حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران در شهرری از سرقت انباری کارگاهش خبرداد.

در تحقیق از شاکی معلوم شد، قطعات صنعتی کارگاهش را که میلیون‌ها تومان ارزش داشته و مورد استفاده نبوده، در انباری گذاشته بوده تا آنها را بفروشد که این قطعات سرقت شده است.

جستجو برای شناسایی و دستگیری سارق ادامه یافت تا این که صاحبان کارگاه‌های صنعتی دیگری نیز با حضور در پلیس آگاهی از سرقت قطعات صنعتی از انباری کارگاهشان شکایت کردند. در ادامه بررسی‌ها معلوم شد، این سرقت‌ها به شیوه‌ای مشابه رخ داده و سارق پس از تخریب در انباری‌ها، اموال را سرقت کرده است.

تحقیقات گسترده پلیس در این باره ادامه داشت تا این که دو روز پیش مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و خبرداد فردی وارد کارگاه صنعتی یکی از همسایگانش در حومه شهرری شده و قفل در کارگاه است.

در پی این خبر، ماموران به محل سرقت اعزام شده و متهم را در اجرای نقشه‌اش ناکام گذاشته و دستگیر کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها