اعتراض به سرازیر شدن سیل لباس و منسوجات چین به امریکا

جام جم آنلاین: سازندگان لباس و منسوجات در امریکا خواهان اقدام برای جلوگیری از موج واردات لباس و منسوجات از چین به امریکا هستند.
کد خبر: ۶۱۰۰۳

به گزارش BBC ، از آغاز سال 2005 توافق 30 ساله جهانی در مورد محدودیت صادرات لباس و منسوجات پایان یافت.
اتحادیه ملی سازمان های منسوجات امریکا می گوید واردات بعضی از این کالاها از چین در ژانویه در مقایسه با یک سال قبل هزار درصد افزایش یافت.
این اتحادیه می خواهد واشنگتن با وضع مقرراتی واردات چین را محدود کند.
امریکا تا پایان سال 2008 از طریق سازوکاری حمایتی که براساس مقررات سازمان تجارت جهانی در مورد آن توافق شده تار شد واردات کالاهایی از چین را که ثابت شود به صنایع امریکا لطمه می زنند ، محدود کند می تواند این کار را انجام دهد.
اتحادیه فوق می گوید محدود کردن صادرات چین کاری حیاتی است زیرا هزاران کارگر امریکایی از شروع سال جاری کار خود را از دست داده اند.
«اوگی تانتیلو» عضو اتحادیه فوق و مدیر اجرایی اتحادیه تجارت تولیدی امریکا گفت: این افزایش واردات از چین فقط نوک قله کوه یخی است اگر تاریخ راهگشا باشد ، واردات چین چنان افزایش خواهد یافت که به انحصار عملی بازار امریکا منجر شود.
وی افزود: اگر دولت امریکا به سرعت برای اجرای سازوکار حمایتی دست به کار نشود ، نشانه بی توجهی دولت است و به قیمت از دست رفتن هزاران شغل در امریکا تمام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها