اعتراف جوان مکزیکی به قتل 45 نفر

مقامات مکزیک اعلام کردند یک جوان 20 ساله مکزیکی به قتل 45 نفر اعتراف کرده و مظنون به قتل 34 نفر دیگر است.
کد خبر: ۶۰۹۳۱۸
اعتراف جوان مکزیکی به قتل 45 نفر

سخنگوی امنیتی ایالت نوئوو لئون روز پنجشنبه گفت خوان پائولو وازگوئز همین ماه به علت قاچاق مواد مخدر، در مونترری (مرکزی ایالت نوئوولئون) واقع در شمال مکزیک بازداشت شد.

به گفته این منبع، خوان پائولو که می‌گوید عضو یک گروه جنایتکار سازمان یافته محلی است، با مرگ دست کم 79 نفر ارتباط دارد، مرگ‌هایی که بیشتر در سال 2012 روی داده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز از مکزیکو، در مکزیک هر ماه یک هزار نفر طی تسویه حساب‌های خونین‌ باندهای مواد مخدر کشته می‌شوند. شمار کشته شدگان دراین خشونت‌ها از سال 2007 تاکنون به 80 هزار نفر رسیده است. (باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
برچسب ها: قتل مکزیک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها