غذای ترکیه: پاچانگای گوشت

مواد اولیه: خمیر یوفکا سه ورق- گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم- پیاز یک عدد- رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری- هویج رنده شده سه عدد- پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم- اسفناج یا برگ چغندر خردشده ۱۰۰ گرم- روغن، نمک و فلفل به میزان لازم- آویشن یک قاشق چای‌خوری- آب نصف پیمانه.
کد خبر: ۶۰۸۹۸۸

طرز تهیه برای 4 نفر:

* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.
* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.
* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلم‌مو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.
لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها