انتقام اینترنتی از نامزد سابق

رئیس پلیس فتای استان فارس از دستگیری مردی بیست‌وشش ساله‌ای خبر داد که در فضای مجازی با ایجاد تارنما، تصاویر شخصی نامزد قبلی خود را منتشر کرده بود.
کد خبر: ۶۰۸۲۴۹

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سیدموسی حسینی در این باره گفت: چندروز پیش دختر جوانی به پلیس فتا مراجعه و با ارائه شکایتی عنوان کرد تصاویر شخصی‌اش در سایتی در اینترنت منتشر شده و خواستار دستگیری عامل انتشار تصاویر خود شد. رئیس پلیس فتای استان فارس افزود: با شروع تحقیقات، ماموران فتا با رصد این سایت مردی در این رابطه دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

شاکی با مشاهده متهم، وی را به عنوان نامزد قبلی خود معرفی کرد و در ادامه متهم نیز به جرمش اعتراف و عنوان کرد در پی اختلافاتی، نامزدی‌مان به هم خورد؛ اما عکس‌های او را پس ندادم و در ادامه تصمیم به انتقامگیری از وی گرفتم؛ بنابراین تصویر او را در سایتی که راه‌اندازی کرده بودم، درج کرده و او را به دردسر انداختم.

متهم با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها