تهیه قند در شکل و رنگی متفاوت

خانمهای خانه‌دار برای به دست آوردن لقب کدبانوگری، روشهایی را در انجام امور به کار میبرند که تنوع، زیبایی و هنر در کارهایشان را نیز جلوه‌گر کند. یکی از این روشها، تهیه قند در شکل و رنگهای متفاوت است.
کد خبر: ۵۵۵۴۷۳

برای تهیه قند در شکل و رنگ متفاوت اعم از شکل قلب، لوزی، گل یا قهوه‌ای، سبز و... چنین کنید:

یک پیمانه شکر (که اگر پیمانه اندازه‌گیری باشد یک دسی‌لیتر میشود) را در کاسه‌ای بریزید. یک تا دو قاشق چایخوری آب را با شکر مخلوط کنید (برای اینکه قند با رنگهای متفاوت به دست آید نیز میتوانید یک قطره رنگ غذا به آب بیفزایید). شکر مخلوط شده با آب را داخل قالبهای کوچک شیرینی‌پزی بریزید. با قاشق، مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. با بُرس، شکر اضافه را پاک کنید و بعد قالب را روی کاغذ روغنی (که از قبل داخل یک سینی قرار داده‌اید) برگردانید و صبر کنید تا مخلوط به مدت ۴ تا ۵ ساعت در قالب بماند و رطوبت آن گرفته شود.

>> تزئین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
خانم حسینی
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
۰
۰
سلام من این روش را به كار بردم. چرا قند سفت نشد و از قالب می ریخت
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها