به گزارش ایسنا، مهدیه سادات حاجی میرزاده با بیان این که روغن ماهی، زیتون و مغزها از منابع خوب روغن است، اظهار کرد: روغن ماهی حاوی مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا 3 است. روغن زیتون و مغزها نیز اسید اولئیک فراوان دارد. این اسیدهای چرب با تاثیر بر کاهش کلسترول خون برای سلامت قلب و عروق مفید است. مصرف روغن زیتون برای مصارف مختلف پخت مناسب است، ولی مانند سایر روغنهای مایع به حرارت بالا حساس است، همچنین مصرف آن به عنوان جایگزین سسهای سالاد توصیه میشود.
وی عنوان کرد: مصرف روغن نباتی مایع به دلیل اینکه فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی که دارد به روغن حیوانی یا جامد نباتی ارجحیت دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت