حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش فارس، این نماینده مجلس در اولین روز نشست دبیران مراکز استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، طی سخنانی به مسائل سیاسی روز پرداخت و با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: اصل انتخابات برای نظام آبرو بود و حماسه سیاسی اتفاق افتاد چرا که تلاش دشمنان انقلاب این بود که مردم نه تنها در انتخابات شرکت نکنند بلکه جلوی انقلاب بایستند و در این راستا تحریمها را علیه ملت ایران به وجود آوردند تا آنها را مستأصل کنند، اما مردم در یک حرکت مدنی خیلی آرام در انتخابات شرکت کردند.
حدادعادل یادآور شد: این مساله نشانگر رشد و بلوغ سیاسی بالای مردم است که به نظام اعتماد دارند و حضور پرشور آنها تهمت تقلب و مواضع فتنهگران در انتخابات 88 را باطل کرد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس همچنین خاطرنشان کرد: فردی هم که در انتخابات روی کار آمد با شعار اعتدال آمد و رسما اعلام کرد که مستقل است.
نماینده تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اصولگرایان بعد از مجلس ششم و در سال آخر دولت اصلاحات به یک پیروزی در ورود به مجلس هفتم رسیدند از این رو اوج این جریان از لحاظ جاذبه در اولین سال تشکیل مجلس هفتم بود که عدهای با صداقت و همت آمده بودند تا از کار کشور گرهگشایی کرده و یک تابلوی زیبا از اصولگرایی ترسیم کنند.
نشست دبیران مراکز استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، پنجشنبه و جمعه در تهران برگزار شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....