جام جم آنلاین: فراخوان عمومی برای نجات مجموعه علمی تخیلی «سفرهای ستاره ای» (در ایران: پیشتازان فضا) به نفع این مجموعه تمام شد.
کد خبر: ۶۰۳۰۹
بعد از این فراخوان عمومی از سوی هواداران و دوستداران این مجموعه فضایی (که ترجیح دادند ناشناس باقی بمانند) مبلغ سه میلیون دلار کمک مالی جمع آوری شد. هفته قبل دوستداران «سفرهای ستاره ای» در یک تجمع عمومی در دو نقطه مهم شهرهای لندن و لس آنجلس از فراخوان «اینترپرایز را نجات دهید» حمایت کردند. آنها از تهیه کنندگان این مجموعه درخواست کردند که تولید قسمت های جدید آن را متوقف نکنند.
به دنبال این دو تجمع یک گروه ویژه به نام «سیاره متحد» تشکیل شد.این گروه تلاش می کند تا با جمع آوری کمکهای مالی از دوستداران مجموعه و دیگر بینندگان تلویزیونی ، راه را برای تولید قسمت های جدید مجموعه فراهم کنند.
مجموعه «سفرهای ستاره ای» که از آن به عنوان محبوبترین مجموعه فضایی تلویزیونی اسم می برند ، اولین بار دهه هفتاد میلادی به روی آنتن رفت. ویلیام شاتنر و لئونارد نیموی دو بازیگر اصلی این مجموعه کمیک استریپی بودند. موفقیت سری اول مجموعه باعث شد تا ساخت قسمت های جدید تا زمان حاضر هم ادامه پیدا کند همین موفقیت زمینه ساز تولید 9 قسمت سینمایی از «سفرهای ستاره ای» شد.