محققان بر این باورند که مواد خوراکی و غذاهای آلرژی‌زا باعث پریشانی و بیحوصلگی می‌شود و بعد از بیماریهای عفونی، آنچه مردم را بیمار می‌کند حساسیت است.
کد خبر: ۵۹۹۸۹۲

به گزارش جام جم سرا به نقل از روزنامه خراسان- حساسیت یکی از شایع‌ترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علت‌های زیادی را برمی‌شمارند از جمله:

۱ -آلودگی هوا، آب و غذا
۲ -رژیم‌های غذایی محدود و تکراری
۳ -عجله در شروع رژیم غذایی کودکان
۴ -دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات
۵ -تصفیه غذا‌ها بویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی.

مواد خوراکی و غذاهای آلرژی‌زا باعث پریشانی و بی‌حوصلگی می‌شود. بسیاری از مردم بدون آنکه خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد می‌شوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است. عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابه‌ها یا مواد شیمیایی به گونه‌ای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف می‌کند تا بتواند خود را سر پا نگاه دارد.
کسانی که به مصرف مواد قندی معتادند با مصرف مداوم آن می‌خواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها