به گزارش جام جم سرا به نقل از روزنامه خراسان- حساسیت یکی از شایعترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علتهای زیادی را برمیشمارند از جمله:
۱ -آلودگی هوا، آب و غذا
۲ -رژیمهای غذایی محدود و تکراری
۳ -عجله در شروع رژیم غذایی کودکان
۴ -دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات
۵ -تصفیه غذاها بویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی.
مواد خوراکی و غذاهای آلرژیزا باعث پریشانی و بیحوصلگی میشود. بسیاری از مردم بدون آنکه خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد میشوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است. عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابهها یا مواد شیمیایی به گونهای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف میکند تا بتواند خود را سر پا نگاه دارد.
کسانی که به مصرف مواد قندی معتادند با مصرف مداوم آن میخواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد