تاکید فرشچیان برتاسیس دانشگاه‌ هنرهای اسلامی ایرانی

محمود فرشچیان با حضور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با دکتر محمدرضا مخبردزفولی، دبیر این شورا دیدار و بر ضرورت تاسیس دانشگاه‌ هنرهای اسلامی ایرانی تاکید کرد.
کد خبر: ۵۹۸۱۳۱

به گزارش تسنیم، در این دیدار که به مناسبت میلاد مسعود حضرت امام رضا (ع) انجام شد، استاد محمود فرشچیان طی سخنانی گفت: امیدوارم دانشگاه هنرهای اسلامی و ایرانی بتواند در زمینه انتقال میراث هنرهای ایرانی که در دامن اسلام رشد پیدا کرده‌اند، مفید باشد؛ همان‌گونه که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کردند، حفظ سنت پرورش شاگرد در عین توجه به دستاوردهای آموزشی نوین یکی از اهداف این دانشگاه است.

خالق تابلوی عصر عاشورا ادامه داد: این دانشگاه رقیب دانشگاه‌های موجود فعلی در زمینه آموزش هنر نیست، بلکه تلاش می‌کند تا مکمل این مراکز باشد. به خواست خداوند متعال با تاسیس دانشگاه هنر اسلامی در همه زمینه‌های هنر اسلامی شاهد تحول خواهیم بود.

مخبردزفولی هم در این دیدار گفت: برای تاسیس دانشگاه هنرهای اسلامی باید استاد فرشچیان در همه مراحل پشتیبان و حامی مجریان باشند. با تاسیس این دانشگاه از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیاری از ضعف‌ها و مشکلات در مسیر انتقال میراث غنی هنر اسلامی و ایرانی برطرف می‌شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی، طرح دانشگاه هنرهای اسلامی و ایرانی را به صورت یک طرح ملی ویژه پیگیری خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها