این روزها قرار است چهار ستاره موسیقی پاپ پنج شب در بندرعباس روی صحنه بروند؛ بنیامین بهادری، گروه موسیقی سون، محمد علیزاده و سیروان خسروی خوانندههایی هستند که در این شهر روی صحنه میروند و آثارشان را اجرا میکنند. بنیامین بهادری بیستو دوم و بیستوسوم مهر آغازگر این جشنواره خواهد بود و سپس گروه موسیقی سون بیستوچهارم مهر، محمد علیزاده بیستوپنجم مهر و سیروان خسروی هم بیستوششم مهر به اجرای کنسرت خواهند پرداخت.
محسن یگانه هم قصد دارد امروز و فردا در بجنورد روی صحنه برود و آثاری را برای هوادارانش بخواند. بابک جهانبخش هم که بتازگی آلبوم موسیقی «اکسیژن» را منتشر کرده است بیستویکم و بیستودوم شهریور در متل قو روی صحنه میرود. این خواننده شب گذشته در تهران روی صحنه رفت و همچنین امشب و ششم مهر هم اجرای دیگری خواهد داشت. گروه رستاک هم بیستوچهارم شهریور در ساری و بیستونهم شهریور در کرج روی صحنه میرود. این گروه چندی پیش اجراهای موفقی در تهران و کشور آلمان داشت و آلبوم نوروزیاش با نام «نوروزخوانی» با استقبال خوبی مواجه شده است.
بنیامین بهادری خواننده موسیقی پاپ هم که امسال قصد دارد یک آلبوم موسیقی منتشر کند، در شیراز روی صحنه میرود. او بیستوسوم و بیستوچهارم شهریور در این شهر برای علاقهمندانش اجراهایی خواهد داشت. سیروان خسروی هم که این مدت در تهران اجراهای زیادی داشته، قصد دارد در چالوس به مدت دو شب روی صحنه برود. او پنجشنبه و جمعه روی صحنه میرود. امید حاجیلی هم در بندرعباس روی صحنه خواهد رفت. این خواننده پنجشنبه اجرایی در این شهر خواهد داشت.
خوانندگان سنتی هم برنامههایی برای حضور در کنسرتهای موسیقی استانی دارند. شهرام ناظری، شوالیه موسیقی ایران امروز و فردا در سنندج و بیستوهشتم و بیستونهم شهریور در تهران روی صحنه میرود. علیرضا قربانی هم که اوایل مهر در تهران کنسرت حریق خزان را در تهران روی صحنه میبرد اجراهایی در زنجان و همدان خواهد داشت. او امشب و فردا شب در همدان میخواند و پنجشنبه و جمعه در زنجان روی صحنه خواهد رفت.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)