پیوستن بزرگترین حزب مخالف تونس به جبهه نجات ملی

به نظر می‌رسد با گذشت زمان و به نتیجه نرسیدن مذاکرات میان طرفین درگیر در تونس، کار برای جنبش حاکم النهضه بیش از پیش سخت‌تر می‌شود. آخرین خبرها از پیوستن بزرگ‌ترین حزب مخالف دولت به جبهه نجات ملی مخالفان حکایت دارد.
کد خبر: ۵۹۲۰۰۹

به گزارش ایسنا، حزب ندای تونس، بزرگ‌ترین حزب مخالف این کشور که رهبری آن را الباجی قائد السبسی، نخست وزیر پیشین تونس برعهده دارد ضمن اعلام این خبر، در بیانیه‌ای عنوان کرد از جبهه نجات ملی به عنوان عنصری استراتژیک در دور نگه داشتن تونس از خطرات موجود حمایت می‌کند. در بیانیه این حزب از تظاهرات مسالمت آمیز و مردمی در تونس قدردانی و تشکر شده و از همه حامیان جبهه نجات ملی خواسته شده تا به تظاهرات خود ادامه دهند.

حزب ندای تونس در ادامه بر لزوم انحلال هرچه سریع‌تر دولت کنونی تونس و تشکیل دولت نجات ملی و مستقل تاکید کرد. این حزب ضمن ابراز نگرانی عمیق نسبت به اوضاع اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی در تونس تاکید کرد این حزب از عملکرد دولت به ویژه جنبش النهضه در پاسخگویی به خواسته‌های مردم و مخالفان متاسف است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها